Pop-up Atelier Manon L’Eco

Binnen een maand is het zover! Manon L’Eco bestaat één jaar en dat moeten we vieren! Deze verjaardag zien we groots, namelijk met een eigen pop-upatelier! Van 18 tot en met 25 juni is iedereen welkom @the box in de Dampoortstraat in Gent.

Wat kan je allemaal verwachten?

Eerst en vooral staan er een hoop creatieve workshops op de agenda. Altijd al benieuwd geweest naar een natuurlijke make-uplook, maar geraak je niet wijs uit alle filmpjes op sociale media? Leer het stap voor stap met persoonlijke begeleiding in een workshop hier! Of voel je het kriebelen om eens helemaal zelf aan de slag te gaan met bruisballen en gezichtsmaskers? Doe het tijdens een DIY cosmetica workshop! Geïnteresseerd? Kijk snel op deze pagina voor een overzicht van alle workshops.

Zaterdag = Verwendag!

Op zaterdag 23 juni vieren we de opening met een heuse verwendag, vergezeld door een heerlijke lunch! Zowel in de voormiddag als in de namiddag kan je hier van lekker eten smullen, met dank aan Lebrunch, een Gents eethuis met moeder en dochter achter het roer. Het programma voor de voormiddag vind je hier en voor de namiddag kan je hier terecht.

Photobooth

Al die geweldige momenten moeten natuurlijk vastgelegd worden, en dat kan in onze eigen photobooth in het atelier! Bewonder je nieuwe look of doe eens gek met vrienden en je krijgt die mooie herinneringen mee op foto!

Nieuwsgierig? Altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Heb je nog een vraag of wil je samen met je vriendinnen een privé workshop volgen in het pop-up atelier? Neem vrijblijvend contact op via info@manonleco.be en ik kijk wat ik voor je kan doen!

Liefs,

Manon

Pop-up.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s