Mevrouw LEF – mode zonder beperking

Enkele weken geleden maakte ik kennis met Freekje en haar trendy webshop mevrouw LEF. Het moet gezegd, ik was onder de indruk!
Sinds 2015 zit ze in een rolstoel maar dat houdt haar niet tegen om fashionable door het leven te gaan.

Wie is mevrouw LEF?

Wel, Freekje is een jonge dertiger met een warm hart, ze is mama van Tijs en vooral een doorzetter.

Drie jaar geleden ging het helemaal mis, op nieuwjaarsnacht viel haar leven stil. Freekje kreeg een beroerte. Toen ze wakker werd, zat ze opgesloten in zichzelf. Haar lichaam wou niet meer mee, maar opgeven? Daar doet mevrouw LEF niet aan mee.

Voordien werkte Freekje bij de Vlaio waar ze bij ondernemende jongeren (zoals ikzelf) de ondernemingszin prikkelde. Nu prikkelt ze ons met fashionable items die bovendien super praktisch zijn.

Cool in de rolstoel

Voor de zittende medemens zijn er jammer genoeg niet veel hippe items die ook nog eens praktisch zijn. Maar daar brengt Mevrouw LEF verandering in!
Op haar webshop vind je trendy shoppers en toffe capes maar ook een leuke bib. Aangezien het voor niemand leuk is om aan tafel te moeten zitten met een ouderwetse slab kan je bij Freekje een mooie kleurrijke bib kopen. Ik zou er persoonlijk ook wel een kunnen gebruiken en zeker als hij er zo mooi uit ziet.

Kan je niet genoeg krijgen van mevrouw LEF? Ontdek hier haar volledige verhaal en collectie of neem een kijkje op haar instagram!

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s