Juttu haul: Solden op de kop tikken in Antwerpen

Een nieuw jaar betekent weer tijd voor wat nieuwe spullen! Bij Juttu heb ik mijn hartje opgehaald en mijn musthave lijst afgewerkt (stiekem ook een item van de wishlist!)
Ben je benieuwd welke items van de winter en herfst trends mijn kleerkast gehaald hebben? Ik lijst ze hieronder voor jullie op en bij elk item geef ik je nog een styling tip!

Het waren solden dus het ideale moment om met mijn liefste moeder en mijn shop lijstjes naar de stad te trekken. Wat stond er op mijn lijstjes? Een comfortabele trui, een leuke geklede top, een stoer mantelpak en nieuwe schoenen!

Lekker cozy in de zetel met een gebreide trui

Heerlijk toch zo een warme trui! Als je net zoals ik goed gevormd bent is het niet altijd makkelijk om de perfecte trui te vinden. Je lijkt er snel nogal zwaar mee en je verliest je taille. Daarom is een open hangende trui ideaal, of als je het toch nog iets warmer wilt kan je kiezen voor een trui die eerder een T-shirt model heeft.
Verticaal lijnen versmallen dus kies voor een trui waarvan de rijen verticaal lopen.

Uiteindelijk werd het deze leuke trui van selected femme voor de helft van de prijs!

 

Geklede blouses of leuke tops

In mijn kast vind je een overvloed aan bandshirts en topjes van festivals die ik over de jaren heen verzameld heb. Maar het is essentieel om enkele mooie blouses te hebben. Enkele basis blouses maar wat leuke motiefjes! Ik ben super kritisch over blouses en daarom heb ik er ook maar één gevonden die me echt aan stond maar voor mama vonden we ook enkele leuke exemplaartjes.

Tip: Als je er geen fan bent om je blouse in  je broek of rok te stoppen, zorg er dan voor dat de lengte van je blouses niet op of voorbij je heupen komt!

 

 

Een stoer dameskostuum

Ik was zo blij dat deze trend weer helemaal in kwam en ging meteen opzoek naar een pak. Keuze genoeg maar toch vond ik nergens helemaal mijn ding. Toen zag ik dit broekpak hangen in Juttu! Het heeft helemaal de vibe van een kostuum dus waarom niet. Hij is nog niet in solden want hij is spiksplinter nieuw maar deze kon ik toch niet laten hangen?

Ook hier heb je weer een verslankend effect door de verticale lijnen.

 

 

De wish list wilt ook wel wat!

Als er iets is wat ik eigenlijk niet nodig heb zijn het wel jurkjes maar deze was te mooi om te laten hangen. Hij was ook nog eens in de solden en kostte minder dan 20 euro, dat kon ik toch echt niet laten. Het ideale model voor vrouwen met vormen, een smalle taille A lijn rok en een v hals.

Ik ben helemaal verliefd op de print!

 

 

Hebben jullie dit jaar al leuke spullen op de kop getikt?

Voor meer outfit inspiratie kan je altijd terecht op mijn pinterest of instagram account!

Liefs,
Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s