De leukste winkels voor een dagje Gent! (met kaart)

Zin in een citytrip in eigen land? Gent is een mooie gezellige stad met leuke winkels en heel veel vegetarische eetgelegenheden! Eén van de 6 tips voor een geslaagde dag shoppen is een goede winkelroute. Daarom zette ik voor jullie de leukste winkeladresjes in een mooie wandeling de map vind je hier. Zowel op de eind- als beginplaats kan je de tram nemen naar het station.

BILLIEROSE

“Collect moments and things”

BILLIEROSE is een concept store die uitgebaat wordt door Noor en Wolf. De passies van zowel zus als broer komen duidelijk naar voor in de winkel. Bij hem kan je terecht voor een drankje en een hapje. En zij verzamelt voor jou de mooiste kledij, juwelen,… alles wat binnen de minimalistische stijl past.Billie+Rose-6

SUPERGOODS

Ethical fashion krijgt steeds meer aandacht en terecht! Bij Supergoods kan je terecht voor leuke juweeltjes en kledij die volledig fair zijn. Je vindt hier merken zoals Armed Angels, Komodo,…

logo_website_l_f1564173-2185-444b-8058-c360ee015a0b_x600

Clouds of Fashion

Clouds of Fashion is één van mijn favoriete winkels in Gent! Je zal hier zeker enkele items van je must have list kunnen schrappen. Ook leuk om te weten is dat de zakenvrouw achter deze winkel/blog amper 25 jaar is.  Ze leeft voor fashion en dat voel je in de collecties die je bij COF terug vindt!

fdsc-0090

Paard van troje

Na al dat shoppen dorst gekregen? Op deze plek is het heerlijke vertoeven voor literaire lekkerbekken! Geniet van een drankje en snuister eens tussen de boeken in de hoge bibliotheekkasten. Je vindt er ook leuke kaartjes en linnen tassen, kortom het is er enorm gezellig!

De grote merken in de Veldstraat

Je batterijen zijn weer opgeladen als je uit het Paard van Troje komt. Klaar dus om de grote winkels van de Veldstraat te bezoeken. Je vindt hier grote merken zoals, H&M, Massimo Dutti, Zara, Pull & Bear, & Other Stories,…

De post

Boven de Albert Heijn vind je het prachtige postgebouw. Dit kleine winkelcentrum is een architecturaal pareltje, binnen vind je de Sissy-Boy en (Wo)Men at Work.

Jan Breydelstraat

Dit sympathieke straatje vol cafeetjes brengt je van de Korenmarkt naar de Burgstraat. Hier voel je de sfeer van Gent met zijn oude huizen, straatmuzikanten en kunstgaanderijen. Aan het einde van deze straat vind je nog enkele leuke kledingwinkels!

MIEKE

Last but not least! Mieke is  mijn favoriete fairfashion winkel! Een ruime keuze aan mooie basisstuks die niet ruiken naar geitenwollensokken.

26234862_10212745864295248_66972017_n

Ik wens jullie heel veel plezier en laat zeker weten wat je van de route vindt. Post de foto’s van je shop dag met de #Manonleco !

Liefs,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s