Een terugblik op 2017

Met veel plezier kijk ik terug op dit jaar en alle leuke herinneringen. 2017 zal me bijblijven als het jaar waarin ik de stap zette naar het leven voor en van mijn passies. Ik zou jullie ook enorm willen bedanken om mij daarbij te helpen! In januari begon ik deze blog met als doel: zelfvertrouwen en creativiteit te stimuleren. En uiteraard omdat ik het gewoon heel leuk vind. Maar wanneer ik vorige maand plots 2500 lezers haalde in mijn statistieken kreeg ik een warm gevoel vanbinnen. Ik steek best wel wat tijd in mijn blog en sociale media maar om te zien dat jullie het ook graag lezen en bekijken doet mij enorm deugd.

Ik wou graag eens terugkijken op dit jaar en dat doe ik aan de hand van de bloggers tag .

2017 in beeld

manon_de_ridder_full

Aan de hand van mijn foto’s wordt meteen duidelijk dat ik dit jaar weer mijn artistieke zelf kon zijn. In oktober heb ik samen met een hele hoop gemotiveerde make-up liefhebbers de 30 days of halloween challenge voltooid. Elke dag een thema om creatief mee aan de slag te gaan, kortom een drukke maand maar met veel voldoening bij het zien van de afgewerkte looks.  De natuur is voor mij enorm belangrijk en samen met de Russische fotografe Tatiana Antonova heb ik dit jaar enkele mooie beelden kunnen maken die dit weergeven.  Dit jaar heb ik jullie laten kennismaken met het minerale make-up merk LR en volgend jaar komt er nog een leuk biologisch merk bij.
Spannend toch!

 

 

 WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

pig_bak

Mijn eerste foto was geen foto maar een tekening! Dit varkentje tekende ik ter illustratie van één van mijn eerste blog artikels.  Het gaat over dierlijke producten die je terugvindt in make-up. Ondertussen is het testen van make-up op dieren in Europa al een tijdje verboden maar dat geldt niet voor het gebruiken van dierlijke grondstoffen. Het artikel beschrijft enkele producten die je liever niet in je cosmetica terug vindt!

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Naamloos.png
Deze selfie nam ik samen met mijn mama in Middelburg! Elk jaar houden we in september een moeder-dochter-weekendje, echt heel fijn. Wij hebben een hele goede band en ze betekent echt heel veel voor me!

VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

India

Dit boek kocht ik tijdens mijn reis door India en het brengt me elke keer terug naar daar. Ik vind het ook heerlijk om uren in bad door te brengen, enkel ik en mijn boek!

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

28days.png

Zoals jullie misschien wel weten ging ik in 2017 de strijd aan met mijn eetgewoontes! Dit deed ik aan de hand van de 28 days body mission en het heeft mijn levensstijl behoorlijk veranderd. Vroeger ging ik wel eens dansen maar echt sporten deed ik niet. En nu haal ik bijna elke week mijn 6 uur sport samen met een goede vriendin naar de fitness of thuis wat spieroefeningen doen, ik hou mij er aan.
Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat de feestperiode niet echt zo goed was dus in januari doe ik de challenge nog eens! Als je zin hebt om mee te doen laat me dan zeker iets weten.

 

WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik ben enorm fan van VSCO. Ik ben deze app een half jaar geleden beginnen gebruiken om een filter te maken die paste bij mijn stijl. Met deze app kan ik die makkelijk kopiëren op al mijn foto’s waardoor je een fijn geheel krijgt.

WAT ZIJN JOUW FAVORIETE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Wel ik vind het heel leuk om te kijken naar belgische bloggers dus #belgianblogger staat zeker op nummer 1! Ook hou ik van # rond fair fashion zoals, #ethicalfashion, #slowfashion en uiteraard mogen de #’s vreewijs en 9000 niet ontbreken!

Ik leerde deze blogger tag kennen dankzij Beautifuldisaster ook zij vulde deze vragen lijst in dus neem zeker eens een kijkje!

Het was een druk jaar waar ik enorm van genoten heb! Nu zou ik graag van jullie weten wat jullie willen zien in 2018? Welke artikels vind je leuk, zijn er nog vragen waar je mee zit, wil je bepaalde producten getest zien? Laat het me weten in de reacties hieronder of via een privébericht!

Ik wens jullie allen een prachtig 2018 liefs,

Manon

 

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Oohh leuk zo een samenvatting van het voorbije jaar! Alvast nog een heel gelukkig nieuw jaar toe gewenst! 💋

  Like

  1. Manon l'Eco schreef:

   Wat lief van je bedankt voor jouw ook een mooi 2018 gewenst 😚

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s