Update: drie maand na de 28 days body mision.

Drie maand geleden ging ik de strijd aan met mijn slechte eet gewoontes. Wat begon als een challenge om enkele kilo’s kwijt te geraken. Zoals ik beloofd had geef ik jullie een update: hoe voel ik me nu,  ben ik nog afgevallen maar vooral is mijn levensstijl veranderd?

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

 

Tijdens de 28 Days body Mision

Gedurende 28 dagen zou ik het figu activa programma volgen van LR vooral om wat fitter en gezonder te voelen. Vier weken lang elke dag wat buik en been spier oefeningen, een muslie ontbijt, gezonde warme maaltijd smiddags en savonds een shake!
De maand vloog voorbij en het resultaat? Ik was zes kilo kwijt en ik voelde me weer veel fitter. Minder last van mijn maag, beter slapen en vooral terug wat zelfvertrouwen.

20170803_140109

Drie maand later

We zijn nu drie maand verder en mijn levenstijl is echt serieus veranderd. Tijdens de week eet ik gezond en bijna altijd vegetarisch en als ik in het weekend bij mijn ouders ben geniet ik ook wel eens van een pizza! Maar niet alleen mijn eetpatroon is veranderd. Vroeger was ik echt geen sporter behalven af en toe een avondje te dansen bewoog ik zeer weinig. Tijdens de challenge werd ik uitgedaagd om elke dag oefeningen te doen maar tien minuten maar toch. Dat was genoeg om de verandering van energie te voelen in mijn lichaam. Nu ga ik elke week zo’n zes uur fitnessen en voel ik me echt stukken beter!
Voor mij was het dus echt een goede start voor een gezonde levensstijl.
rock-1573068_960_720

Producten die ik nog steeds gebruik!

Ik ontbijt nog vaak met de ontbijt granen van figuactiva, ik vind ze lekker en ze zijn voedzaam dus ik blijf ze gewoon gebruiken. In het weekend geniet ik van een broodje en een eitje of af en toe een pannenkoek met vers fruit! Ook de ondersteunende vitamine en de thee blijf ik aanhouden omdat ze een goede aanvulling zijn voor mij. De shakes neem ik als het een periode is dat we veel op restaurant zijn. Nu met de feestdagen in zicht zal ik het middag maal wel eens durven vervangen door de late machiato.
csm_LR_Figuactiv_Vital_1024x768_9c19966c96

Wil je de challenge  ook aangaan of eens een week uitproberen? Stuur me dan een berichtje en ik help je verder!

Ps: Volgende week toon ik jullie mijn aankopen voor de feestdagen!

Liefs,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s