Waar Manon L’Eco nu eigenlijk allemaal mee bezig is!

Ongeveer een half jaar geleden startte ik met Manon L’Eco.  Een ecologisch bedrijfje met als missie het zelfvertrouwen van vrouwen en meisjes een boost te geven. Daarbij ligt mijn focus ook op ecologische producten in alle prijsklassen. In Gent en Kruibeke breng ik mijn diensten dan ook bij jou met mijn elektrische bakfiets.

In dit artikel vertel ik jullie wat meer over mijn missie en waarvoor je nu juist bij mij terrecht kan!
Waarom bestaat Manon L’Eco?

Al van kleins af aan was ik een creatieve duizendpoot, geïnspireerd door alles uit de natuur. En vanuit die passie is dit concept ontstaan. In de naam Manon L’Eco kan je dan ook ECO afleiden en het is tevens een hint naar Manon Lescaux van Puccini. Mijn liefde voor opera en theater uit zich vooral in mijn facepaint en sfx werk.

Wat ik nu eigenlijk allemaal doe!

Hieronder vind je een visuele voorstelling van de drie thema’s waar Manon L’Eco rond werkt.

Op mijn Instagram en Facebook pagina krijg je af en toe een blik achter de schermen en word je op de hoogte gehouden van acties en nieuwtjes!

 

 Heb je zondag 19/11 nog geen plannen? Kom dan zeker eens langs bij de stand van Manon L’Eco op de zinderende markant beurs!
Liefs,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s