Zo stoom jij jouw huid klaar voor de winter!

Bladeren vallen van de bomen en de grond is bedekt met een herfstig kleurentapijt. Het is nog even genieten van de laatste mooie dagen voor de gure wind weer opsteekt en de stad zich dekt met een witte winterdons. En om goed voorbereid te zijn op het gure weer kan je huid wel wat extra bescherming gebruiken. In dit artikel vertel ik je over een body spray die in een wip en gauw je huid voedt en beschermt.

Le Petit Marseillais Body Spray Nutrition Express

 

Begin oktober kreeg ik van Flair een leuk pakketje toegestuurd met  drie bodysprays en de vraag om deze eens uit te testen. Zo gezegd zo gedaan ; één spray kreeg een plekje bij mijn ouders thuis, ééntje bij mij op kot en de laatste heb ik laten testen door mijn kotgenootje. Zij heeft namelijk een heel droge huid en na het douchen zorgt dat vaak voor irritatie.23112849_10212263663120520_1466671435_o.jpg

Handig in gebruik.

Na het douchen heb ik zelf ook vaak last van droge scheenbenen en voordat ik deze bodysprays ontdekte, gebruikte ik een vette crème van Nivea. Deze crème moest je best lang in masseren en hij bleef vet op de huid liggen.
Met de bodysprays gaat het veel sneller en nu breng ik ook een laagje aan over mijn volledige lichaam en is mijn hele huid beter beschermd. Je houdt het busje op ongeveer 20 cm van je lichaam en dan spray je een dunne laag product over je huid. Het is verstandig om een handdoek op de grond te leggen want het product is bedoeld om je huid gladder te maken en dat zal het dus ook met je vloer doen.

23023579_10212263597438878_716556587_n

Verpakking en geur.

Je vindt de bodyspray in drie verschillende uitvoeringen  ; een roze, een oranje en een gele bus. De vormgeving en kleur zorgen voor een hele frisse vibe en ze staan leuk op je badkamerkastje!

Body Spray Nutrition Express Rozenblaadjes Water
Dit is zonder twijfel mijn favoriet ; hij ruikt super fris en ziet er heel lief uit! Je huid ruikt echt naar zachte rozen, super vrouwelijk en jong.

Body Spray Nutrition Express met Sheaboter en zoete Amandel
Ik ben niet zo gek van amandel geuren en daarom was dit voor mij de minst aantrekkelijke bodyspray. Hij verzorgt je huid zeker zo goed als de andere spray’s maar de geur trekt mij niet zo aan.

 

Body Spray Nutrition Express met Arganolie en Oranjebloesem
Arganolie is zoals sommigen onder jullie misschien al weten een enorm voedende en verzorgende grondstof. Deze geur is ook heel lekker en iets meer geschikt voor winter en herfst dan de rozengeur.

Mijn ervaringen naar dagelijks gebruik gedurende een maand

De bodyspray wordt snel opgenomen door de huid waardoor het heel snel is in gebruik. Daardoor gebruik je hem ook dagelijks en kan je ten volle genieten van de resultaten! Zelfs mijn benen zijn nu enorm zacht en glimmend, vroeger had ik daar vaak last van een schilferende huid. Mijn kotgenootje en ik zijn alvast verkocht en als deze bus op is koop ik hem zeker weer aan!

90224f04be7d385a2a61e4dbcebe6196.jpg

Heb jij ook zo last van een droge huid? En heb je nog tips die je wilt meegeven? Laat het dan zeker weten in de reacties onder dit bericht!

Donderdag vertel ik jullie wat meer over hoe je de huid van je gezicht goed kan voorbereiden op de koude dagen. Ik zal je producten aanraden per huidtype zodat je goed weet wat voor jou het beste zal werken.

Liefs,
Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s