28 days body mission this is it!

“We are what we repeatedly do. Succes is not an action but a habit” ~ Aristoteles

Vier weken geleden vertelde ik jullie dat ik de strijd aanging met mijn slechte eetgewoontes! En dat door  te starten met de 28 Days body  mission. Nu zijn er vier weken verstreken en ik voel echt een grote verandering. Ik ben bijna zes kilo kwijt en ik voel me een stuk fitter, maar het belangrijkste is dat mijn gewoontes serieus veranderd zijn!
In deze blogspot vertel ik jullie over wat ik nu voel en hoe ik het verder ga aanpakken.

Just do it!

Fitness en sporten was echt niet mijn ding! Maar nu is mijn conditie weer een pak sterker en ik heb zelfs zin om weer echt iets van sport te gaan doen. Ik dans wel enorm graag dus voor mij wordt het waarschijnlijk zumba of yoga om meer rust te vinden.
Mijn bovenbenen en buik zien er ook een pak strakker uit waar ik heel erg blij mee ben. Vorige week ben ik zelfs samen met mijn mama gaan zwemmen in de zee zonder me ongemakkelijk te voelen! En dat was echt al heel lang geleden.

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

 

Minder snacks en de bloemkoolbodem van de AH

Als je wat beter gaat letten op wat je eet schrik je soms enorm van de hoeveel calorieën er in bepaalde voeding zitten! Mijn mond viel echt open toen ik de chipszak eens van dichtbij bekeek. Lays chips bevat ongeveer 540 calorieën voor 100 gram,  dat is bijna gelijk aan 400 gram pastasalade met gerookte zalm en dat is een echte maaltijd!
Dus ik heb voor mezelf besloten om  geen chips in huis te halen. Op een feestje kan ik er dan eens een paar eten, maar dit is iets makkelijks om te verwezenlijken.
Wat je ook echt eens moet proberen zijn Bloemkool pizza bodems van de Albert Hein! Je pizza wordt een pak lichter verteerbaar, bevat een stuk minder calorieën en ze zijn echt wel heel lekker!
Bak je frietjes in de oven en voeg yoghurt toe aan je mayonaise en je bent echt al super goed bezig. Het zijn soms kleine dingen die  al een groot verschil kunnen maken.

20170903_133222

De meetbare resultaten

Op vier weken tijd ben ik maar liefst zes kilo kwijt. Dat is meer dan een kledingmaat die ik kwijtgespeeld ben. Vooral mijn buik en bovenbenen zijn best wat lichter geworden. Mijn broeken passen weer en ik vind het zelfs leuk om nieuwe dingen te passen in de winkel!
Mijn vriend heeft nog enkele dagen te gaan en  hij is intussen maar liefst tien kilo kwijt.

 

En hoe moet het nu verder?

Deze ochtend werd ik wakker en ik greep meteen naar de figuactiv meuslie! Dat ga ik zeker blijven doen tijdens de week. In het weekend kan ik dan eens een eitje eten of een pannenkoek. Maar ik vind het handig,  snel, best lekker en licht, dus waarom zou ik er mee stoppen? Verder ga ik twee maaltijden per dag vervangen als ik uit eten ga of tijdens de feestdagen. Voedzame caloriearme gerechtjes blijven klaarmaken en slechts een keer in de maand naar het frietkot of de pizzeria. Dat lijkt me super haalbaar en op die manier hoop ik ook fit te blijven en mijn maag in vrede verder te laten leven.20170803_140109

Dat was het dan,  mijn 28 days body mission ! Over twee maanden geef ik jullie nog eens een update!
Wil jij dit ook graag doen? Als je mij een berichtje stuurt via info@manonleco.be kan ik je een korting geven! Of heb je nog vrienden of vriendinnen die eens wat uitleg willen en de producten eens willen testen, dan kan ik ook wel iets regelen.

Aankomende maandag begin ik weer met het schrijven van kleur-, stijl- en cosmetica-artikels! En donderdag vertel ik je wat meer over mijn GIVEAWAY!

Liefs,
Manon

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s