5 ontspannende tips die je bad nog beter maken!

Na een dag vol drukte kan het erg goed doen om eventjes tijd vrij te maken voor jezelf. Je kan dit op veel manieren doen maar één van mijn favorieten blijft nog steeds een zalig warm bad. De volgende vijf tips zullen je helpen om ten volle te kunnen genieten van je “me time”.

1. Kies een goede playlist uit om je gedachten even opzij te zetten. Uiteraard is niet iedereen te vinden voor dezelfde muziek,  maar hieronder heb ik alvast enkele lijsten geplaatst waar ik graag naar luister in bad.
-https://www.youtube.com/watch?v=RVeE3j7b1qg&t=6284s    (Indie-2016)
-http://8tracks.com/wildernessqueen/i-find-pieces-of-you-in-every-song-i-listen-to
Kaars
2. Zorg voor zacht licht. Op die manier is er al een heel andere sfeer. Neem wat kaarslichtjes om op de bad rand te zetten of misschien heb je wel een zachte lamp staan.

3. Geur en kleur! Niets leuker dan producten die je bad een aangenaExperimenterme geur geven. Wat dat betreft ben ik een grote fan van LUSH. Vorige week nog kreeg ik enkele super leuke badspulletjes van mijn vriendinnen. Kijk wel even of je de geur fijn vindt, want die kan vaak  best intens zijn!

4. Breinloze lectuur of films. In bad kan het soms wel fijn zijn om die zware dingen te laten gaan en eens lekker te genieten van een licht boek of een film waar je niet veel bij moet nadenken. Wat ook heerlijk is, is een luisterboek, je bent nooit te oud om naar verhalen te luisteren. En op deze manier kan je rustig je ogen sluiten en genieten.

5. Vliegtuigstand De wereld kan echt wel een uurtje zonder jou! Geniet gewoon met volle teugen van je bad, je moet al de hele dag bereikbaar zijn.

Zo, hopelijk hebben jullie hier wat aan en geniet van jullie volgende bad!

Liefs,
Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s