3 Redenen om je haar LUSH te gunnen.

 

Ongeveer een drietal weken geleden heb ik mezelf getrakteerd op nieuwe haarproducten van LUSH. Na mijn bezoek aan de kapper was mijn haar een 15tal centimeter korter dan ik ingeschat had, maar het is nu wel weer gezond en dat wil ik graag zo houden!

Daarom gebruik ik nu één keer per week de Jasmine & Henna fluff eaze, en om de drie dagen een vaste conditioner. 

Maar waarom zijn producten van LUSH nu net dat ietsje meer.

Natuurlijker:  weg met al die chemische rotzooi op je haar. Veel bestanddelen van haarverzorging laten je haar gezond lijken door een laagje over je haar te leggen, maar dat niet echt te herstellend. LUSH producten zijn natuurlijk en voeden je haar waardoor je haar niet alleen mooi maar ook gezond blijft.

Ecologischer: je product is ecologisch verpakt of in sommige gevallen is een verpakking niet eens nodig. Bovendien krijg je als je vijf lege verpakkingen binnenbrengt een nieuwe pot gratis mee. En zoals je hierboven al las bestaan de producten uit natuurlijke ingrediënten waardoor er geen chemische resten in de afvoer belanden.

Leuker:  Zowel de producten als de winkels zien er gewoon super leuk uit. Iedereen is goedlachs, je krijgt meteen hulp. Het ruikt er super fijn, zelfs mijn vriend gaat graag mee naar binnen. Heb je trouwens de instructies op de verpakkingen al eens gelezen? Sommige doen automatisch een glimlach op je gezicht verschijnen.

Kortom de producten kosten iets meer dan de shampoo die je in de supermarkt vindt, maar  je krijgt absoluut waar voor je geld . Mijn haar ziet er toch best gezond uit!

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Juun's choice schreef:

    Lush is zo goed 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s