Mijn eerste blogpost

Hallo daar!

Het is zover mijn eerste blogpost staat online! Ik zat al een tijdje met het idee om een Eco Beauty/Lifestyle blog te schrijven maar om mijn blogpost dan ook echt online te zetten was voor mij een hele stap.
Mijn blog is vooral bedoeld als hulpmiddel voor een ecologische/diervriendelijke levenswijze. Je zult hier artikels terug kunnen vinden over vegan en/of cruetlyfree beautyproducten, maar ook over leuke Eco winkels in Gent en Antwerpen,…

Hopelijk vinden jullie hier veel leesplezier !

Veel liefs,
Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s